Arrangementen

Leuk dat je komt VR-racen bij VRF1!

Bij VRF1 boek je simulatoren per uur en geen plaatsen per persoon. Je kunt elkaar afwisselen op de simulator. Bij de Racecompetitie krijg je de beschikking over 4 simulatoren voor 60 minuten. Groepen groter dan 12 personen kunnen contact opnemen.

Het is ook mogelijk VRF1 als cadeau te geven.

Alleen op basis van reservering.

30 minuten racen
Prijs: € 30,-

1 VRF1 race simulator voor 30 minuten.

Kies je voor dit product dan heb je 1 VRF1 race simulator voor 30 minuten tot je beschikking. Je kiest jouw circuit en gaat de baan op voor een paar test rondjes. Als je de baan snel onder de knie hebt is er tijd voor een korte race.

60 minuten racen
Prijs: € 50,-

1 VRF1 race simulator voor 60 minuten.

Zodra je de virtual reality bril op zet start je in de pitstraat van jouw circuit en is het tijd om de auto en te baan te verkennen. Na een warm-up sessie van 20 minuten start de kwalificatie en ga je voor een snelle ronde. Natuurlijk start je van pole-position en rij je daarna de race van je leven!

Racecompetitie
Prijs: € 140,-

4 VRF1 race simulatoren voor 60 minuten.

F1 racen met vrienden! Tijdens dit race arrangement heb je alle vier de race-simulatoren voor een uur beschikbaar. Alle auto’s zitten op hetzelfde circuit en het is tijd voor de grote vraag: “Wie van jullie is de snelste Virtual Reality formule 1 racer?”

Huur onze locatie

Op onze locatie is er plek voor groepen tot 60 personen en is het mogelijk om de gehele locatie een tijd af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsfeest, borrel of vergadering.

> Mooi aangeklede ruimte met tafels en bar.
> Voldoende gratis parkeermogelijkheden.
> Toegang tot vier formule 1 race simulatoren.
> Mogelijkheden tot catering.
> Mogelijkheden tot vergaderen.
> Een unieke virtual reality ervaring in Den Haag!

Neem contact op voor meer informatie.