Cadeaubon

Leuk dat je Virtual Reality F1 racen cadeau wilt doen!

Geef een race in de F1 simulator als cadeau en ontvang een cadeaubon per post of mail met een unieke vouchercode. Deze code kan gebruikt worden op de website van VRF1 om een van onze arrangementen te boeken. De cadeaubonnen kunnen op alle dagen worden gebruikt en verlopen niet.

Als de betaling binnen is, zorgen wij dat de cadeaubon binnen 3 werkdagen geleverd wordt per post. Per mail kan binnen 1 werkdag.

Laat even weten of de cadeaubon per mail of per post moet worden verzonden via hello@vrf1.nl

30 minuten racen

Kosten: 30 euro

1 race-simulator voor 30 minuten. Kies je voor dit product dan heb je 1 simulator voor 30 minuten tot je beschikking. Je kiest jouw circuit en gaat de baan op voor een paar test rondjes. Als je de baan snel onder de knie hebt is er tijd voor een korte race.

Koop nu

60 minuten racen

Kosten: 50 euro

1 race-simulator voor 60 minuten. Je start in de pitstraat van jouw circuit en het is tijd om de auto en de baan te verkennen. Na een warm-up sessie van 20 minuten start de kwalificatie en ga je voor een snelle ronde. Natuurlijk start je van pole-position en rij je daarna de race van je leven!

Koop nu

Race arrangement

Kosten: 140 euro

4 race-simulatoren voor 60 minuten. Tijdens dit race arrangement heb je alle vier de simulatoren voor een uur beschikbaar. Alle auto’s zitten op hetzelfde circuit en het is tijd voor de grote vraag: “Wie van jullie is het snelst?” Race tegen elkaar en win!

Koop nu