FAQ

Mis je een vraag? neem dan contact op met 0636402990 of hello@vrf1.nl

Welke maatregelen nemen jullie tegen het Coronavirus?

Wij volgen alle richtlijnen zoals aangegeven door het RIVM. Dat wil zeggen dat wij onze bezoekers geen handen meer geven bij het binnen komen.

Onze simulatoren werden standaard al na elke coureur schoongemaakt.

Verder is het nu altijd mogelijk om kosteloos een reservering te verplaatsen naar een later tijdstip.

Wat zijn de openingstijden?

VRF1 is open van maandag t/m zondag. Je kunt dus de hele week bij ons reserveren.

Maandag t/m donderdag kan dit doormiddel van het sturen van een mailtje naar hello@vrf1.nl

Woensdag en donderdag avond kan er gereserveerd worden via de website.
Vrijdag, zaterdag & zondag kan er ook gereserveerd worden via de website.


Hoe kom ik bij VRF1?

VRF1 is gevestigd op de Binckhorstlaan 151a in Den Haag. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Rijdt door de groene hekken die zich naast het pand bevinden. Parkeer vervolgens aan de linkerkant. De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Zonweg. Vanaf deze halte is het nog 3 minuten lopen.


Met hoeveel personen kunnen we komen?

Bij VRF1 boek je simulatoren per uur en geen plaatsen per persoon. Bij het race arrangement krijgen jullie de beschikking over 4 simulatoren voor 60 minuten. Als jullie met 8 personen willen komen heeft iedereen dus 30 minuten. Het maximaal aantal personen per uur is 12.

Groepen groter dan 12 personen kunnen contact opnemen met hello@vrf1.nl of 0636402990 om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is virtual reality formule 1 racen?

Bij virtual reality formule 1 racen brengt VRF1 twee onderwerpen samen. Het eerste onderdeel is de race simulator. Hiervoor zijn de beste producten van uit de hele wereld samengebracht om een zo realistisch mogelijke simulator te krijgen. Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en de kracht van het stuur. Alles voel je! Het tweede onderdeel is virtual reality. Zodra je plaatsneemt in de simulator krijg je een VR bril op. Deze is aangesloten op een computer met de beste videokaart op de markt. Alles voor een zo scherp mogelijk beeld!

Wat is Virtual Reality?

Technisch is deze vraag niet moeilijk te beantwoorden. Virtual reality is een driedimensionale omgeving die door een computer wordt gegeneerd. Een persoon kan deze wereld betreden en er objecten pakken, acties uitvoeren en er vrij in bewegen.   Bij VRF1 omschrijven we het als jezelf verplaatsen naar een andere plek. Zo simpel is het. Je zet de bril op en vanaf dat moment ben je ergens anders. De bodem van de oceaan, duikend door het wrak van de titanic of zoals bij VRF1 in een formule 1 auto.

Wat is de minimum leeftijd voor virtual reality?

Vanaf 12 jaar ben je meer dan welkom om te racen in virtual reality. Deze leeftijd wordt bepaald door de VR brillen die zijn gemaakt voor volwassen. Het is belangrijk dat een VR bril goed aansluit op het hoofd van een gebruiker en bij kleine kinderen is dit het geval.

Word ik duizelig van Virtual Reality?

Het is mogelijk dat je in VR draaierig wordt. Dit ontstaat omdat je ogen je hersenen vertellen dat je aan het bewegen bent en je lichaam dat je stil in een stoel zit. Slechts bij een zeer kleine groep mensen treedt dit verschijnsel op. VRF1 doet er ten eerste alles om dit te voorkomen. We werken met de beste apparatuur en instellingen en zorgen dat de kans zo klein mogelijk is. Mocht het toch niet gaan is het ook mogelijk om zonder virtual reality gebruik te maken van de simulatoren. Voor je hangt een groot tv scherm waarop ook geracet kan worden.

Is virtual reality eng?

Dat ligt er helemaal aan wat je in virtual reality gaat doen. Als je voor de eerste keer in een formule 1 auto zit is dit best spannend. Je krijgt van te voren een goede uitleg maar de eerste paar rondjes zit je vol adrenaline. Je voelt de trilling van motor, de kracht van het stuur en voelt de spanning in elke bocht.  Precies wat je wilt natuurlijk!

Wat als ik wil racen zonder virtual reality?

Mocht je om wat voor reden niet in virtual reality willen racen dan is dit geen probleem. Bij elke simulator hangt een groot scherm waarop de software gedraaid kan worden. Racen kan nog steeds!

kan ik een bril ophouden?

Ja dat kan. De meeste monturen passen onder de VR bril. Hoe smaller de montuur hoe beter.

Wat als ik mijn reservering wil wijzigen?

Mocht je niet meer kunnen racen op het tijdstip dat je gereserveerd hebt dan kan je dit tot 48 uur van te voren kosteloos wijzigen. Neem hiervoor contact op met 0636402990. Wil je de datum of het tijdstip wijzigen binnen 48 uur van de je reservering neem dan ook contact op met ons telefoonnummer. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Naar aanleiding van het coronavirus willen we onze bezoekers altijd de mogelijkheid bieden om een reservering kosteloos te verplaatsen naar een later tijdstip.

Wat als ik mijn reservering wil annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van te voren.

Hoe voeg ik een vouchercode toe?

Een vouchercode voeg je op de volgende manier toe

  • Zoek eerst een datum.
  • Klik op de datum en klik op ‘Promotie of voucher gebruiken’
  • Vul de code in en klik op Toepassen
  • Je ziet de melding ‘Toegepast op eindsaldo’

De voucher is nu toegepast op de reservering. Je ziet de aangepaste prijs op het volgende scherm.

met hoeveel personen mogen we komen?

Bij VRF1 boek je simulatoren per uur en geen plaatsen per persoon. Bij het race arrangement krijgen jullie de beschikking over 4 simulatoren voor 60 minuten. Als jullie met 8 personen willen komen heeft iedereen dus 30 minuten. Het maximaal aantal personen per uur is 12.

Groepen groter dan 12 personen kunnen contact opnemen met hello@vrf1.nl of 0636402990 om de mogelijkheden te bespreken.

Is het mogelijk de VRF1 Race simulator voor een of meerdere dagen te huren?

Dat is zeker mogelijk. De VRF1 race simulatoren kunnen per dag gehuurd worden voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, beurs ander evenement. Er zal de gehele dag een VR Race expert aanwezig zijn bij de simulator. 

Ons zakelijk aanbod vind je op www.vrf1zakelijk.nl