OVER VRF1

VRF1 – Virtual reality formule 1

VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dat is precies wat je bij ons kan doen. Op onze locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren die zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. Tijdens het racen voel je de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht.

De kracht van Virtual Reality is de mogelijkheid je te verplaatsen naar een andere plek. De meest indrukwekkende, unieke ervaring die dichterbij de realiteit komt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

VRF1

Founder Mike Lamboo is al jaren geïnteresseerd in innovaties zoals virtual reality en groot fan van Formule 1. Toen Mike voor het eerste een VR-bril op zijn hoofd had, besefte hij de enorme kracht van deze techniek. Je kan staan, zitten of lopen waar je maar wilt. De eerste plek die in zijn hoofd op kwam was de driver’s seat van een Formule 1 auto. Want: hoe zou het voelen om in zo’n auto te zitten? Bij VRF1 krijg je daar het antwoord op.

Een echt unieke virtual reality ervaring in Den Haag!