F1 Race Simulator Huren

Een Unieke F1 Experience voor jouw bezoekers

Je kunt nu een race simulator huren voor jouw evenement. 

Bied de gasten van jouw evenement, feest of beurs iets unieks! De Virtual Reality F1 race simulatoren staan voor innovatie, competitie, spanning en zijn van de hoogste kwaliteit die nu op de markt is. Is dit iets dat past bij jouw organisatie of merk dan past de F1 race simulator perfect bij jouw uitstraling. Onze racing simulatoren kun je huren per dag en worden begeleid door een VR race expert. Onze race simulatoren hebben al op beurzen en evenementen gestaan in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. VRF1 kan leveren door heel Nederland.

Daarnaast is het mogelijk onze locatie in Den Haag te huren voor een bedrijfsuitje, feest of vergadering.

Een unieke virtual reality ervaring in Den Haag!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op via 0636402990. Wil je liever later contact laat dan hier jouw gegevens achter.


Recensies

— TUI Nederland – (Huur Simulator op beurs)

VRF1 was voor ons aanwezig op de Vakantie Beurs in Utrecht en heeft de klanten van TUI én alle aanwezigen de beurs een geweldige ervaring geboden. Vijf dagen lang race beleving in de simulator met VR bril en vijf dagen lang drukte bij de simulator. Mooi om te zien hoe klanten met nieuwsgierige blik de simulator instapte en met enthousiasme daar weer vanaf kwamen, verrast door de realistische beelden en ervaring!

— Ocean BI – (Nieuwjaarsborrel op locatie VRF1)

Ocean BI had een geweldige Virtual Reality Formule 1 (VRF1) avond met collega’s en partners. De VRF1 race-ervaring werd afgewisseld met een uitstekend warm buffet en een drankje tussendoor. Er was voldoende gelegenheid om informeel bij te praten en samen iets te drinken, daarnaast moest er uiteraard ook aan het stuur gepresteerd woren! Dat laatste ging onder enthousiaste ondersteuning van zowel de organisatie van VRF1 als de collega’s en partners onderling, als courreur was het mooi om uit de echte wereld de bewonderende commentaren te horen. Een bijzonder leuke en intensieve VR ervaring, we hebben de laatste correurs zelf uit de stoelen moeten halen. Hadden we dat niet gedaan, dan waren ze de tijd volledig vergeten en waarschijnlijk pas de volgende ochtend gestopt om naar huis te gaan. Gaan we zeker nog een keer herhalen. VRF1 dank voor de goede verzorging en support!

— BlinktUit – (Bedrijfsuitje)

Wat een heerlijk snelle ervaring! We werden goed ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. Niet verwacht dat het zo ‘echt’ zou aanvoelen. Met 12 collega’s ging het perfect met het aantal wagens. En volgende keer ga ik voor de snelste tijd 😎👍 Tip: Rustig aan inrijden, dan leer je de baan veel sneller kennen. Thanks!

— GLS – Netherlands (Vergadering + Borrel)

“Niet alleen racen bij VRF1”

Met ons salesteam waren we op zoek naar een mooie locatie om te kunnen vergaderen, onthaasten en afscheid te nemen collega’s die nieuwe uitdagingen gevonden hebben. Dit hebben we alle drie kunnen doen bij VRF1. Allereerst de dag begonnen met een vergadering in de middag met wat diverse lekkernijen en drankjes. Daarna hebben we in samenspraak met de eigenaar van VRF1 een toernooi georganiseerd die als volgt ging:

  • een uur lang hadden mensen de tijd om de baan te leren kennen;
  • in het tweede uur 3 rondjes de tijd om je snelste ronde te rijden;
  • als laatste mochten de 4 snelste een race tegen elkaar rijden.

Na deze race een leuke prijsuitreiking met formule 1 muziek er bij om het setting helemaal compleet te maken. De stoelen waar in geracet werden waren echte kuipstoelen met ventilators die gingen blazen in je gezicht hoe harder je reed. Met de virtual reality bril op je hoofd waan je jezelf 1 met de baan en je weet niet waar je kijken moet… je zit voor het eerst in een echte formule 1 auto! Als klap op de voorpijl hebben we nagezeten met z’n allen aan twee grote tafels om nog even na te genieten en afscheid te nemen van twee oud collega’s. Het was één groot succes en we zijn allemaal een hele ervaring rijker.