F1 race simulator huren

Huur een of meerdere Virtual Reality Race simulatoren voor op jouw evenement.

Bied de bezoekers van jouw evenement iets unieks! Namelijk het race in een formule 1 auto. De race simulatoren van VRF1 zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. Door de toevoeging van Virtual Reality verandert het spelen van een spelletje in een super realistische formule 1 race ervaring.


  • Krachtige PC met Virtual Reality voor de meest realistische ervaring
  • Een echt formule 1 stuur met race pedalen
  • Zit in een echte formule 1 houding met trillingen door heel de stoel
  • Windsimulatie (uniek in Nederland)

Aanvragen


Kwaliteit

Snelheid

Competitie

Op dit moment zijn de Virtual Reality race simulatoren van VRF1 de beste in de markt. Elk detail van de simulator is gebouwd voor een zo realistisch mogelijke ervaring.

Als je de Virtual Reality race simulatoren van VRF1 inhuurt voor jouw evenement huur je ook begeleiding van enthousiaste VR race experts. Deze zijn de hele dag aanwezig om jouw gasten te begeleiden tijdens deze unieke ervaring.

De beste race simulator van Nederland.


Enthousiaste en professionele begeleiding.


Te huren door heel Nederland.

Een leuke toevoeging is het organiseren van een competitie element. Wij kunnen deze organiseren en begeleiden tijdens het evenement. Dit is altijd inbegrepen in de prijs!

De Virtual Reality race simulatoren van VRF1 kunnen gebruikt worden voor meerdere doeleinden. 

  • Plaatse de race simulatoren op jouw evenement ter vermaak van de gasten 
  • Gebruik de race simulatoren voor het binnenhalen van leads op een beurs

Recensies (1)

— TUI

VRF1 was voor ons aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht en heeft de klanten van TUI én alle aanwezigen de beurs een geweldige ervaring geboden. Vijf dagen lang race beleving in de simulator met VR bril en vijf dagen lang drukte bij de simulator. Mooi om te zien hoe klanten met nieuwsgierige blik de simulator instapte en met enthousiasme daar weer vanaf kwamen, verrast door de realistische beelden en ervaring!

— Tradetracker

TradeTracker heeft onlangs het E- Shopping & E- Travel evenement georganiseerd, hiervoor hebben we Mike van VRF1 gevraagd om als spreker over de toepassingen van Virtual Reality te praten die nu beschikbaar zijn op de markt. Tijdens de twee event dagen stond de Race Simulator klaar om getest te worden door alle aanwezige gasten van het evenement. Het was een waar succes en we hebben alleen maar goede feedback gekregen over de Race Simulator. Het is een aanrader voor iedereen die een evenement organiseert en met een spetter binnen wilt komen!