Video’s

Beschikbare circuits

Bij VRF1 kan je kiezen uit acht Formule 1 circuits die je in onze virtual reality formule 1 race simulator kan rijden. Onderstaande video’s laten je een hotlap op dit circuit zien. Welke bochten zijn er en in welke versnelling kan je hem het beste nemen.

Een goede voorbereiding als Formule 1 coureur is erg belangrijk. De eerste keuze die jullie moeten maken is op welk circuit er geracet gaat worden. Bekijk hier alvast de videos van onze circuits en kies je favoriet! Het bekijken van deze Hotlaps gaat je helpen om een betere tijd neer te zetten als je straks bij VRF1 komt racen.

VRF1 – Hotlap Spa-Francorchamps

Bij VRF1 zijn we het over een zaak eens. Er is geen heerlijker gevoel dan met een Virtual Reality bril op je hoofd vol gas door Raidillion – Eau Rouge rijden. Wat een heerlijke bocht! In onderstaande video de rest van een rondje over dit circuit. Een klassieker op de Formule 1 kalender. 

VRF1 – Hotlap Red Bull Ring

Een van de kortere circuits op de kalender. Voor coureurs die voor het eerst bij VRF1 komen is dit daarom ook een fijn circuit. Er zijn niet veel bochten om te leren maar de bochten die er in zitten zijn heel erg tof! 

VRF1 – Hotlap OLD Zandvoort 

Yes! Hij is bevestigd. Voor het eerst sinds 1985 komt de Formule 1 terug naar Nederland. De race zal plaats vinden op het Circuit Zandvoort tijdens het volgende formule 1 seizoen. Een echte thuis race voor Max Verstappen dus! Het circuit Zandvoort is bij ons beschikbaar en zoals je in onderstaand filmpje ziet zeker niet makkelijk! Door de ligging in het duingebied is het een echt uniek circuit en naar onze mening een mooie toevoeging aan de Formule 1 kalender. 

VRF1 – Hotlap NEW Zandvoort

Het vernieuwde circuit van Zandvoort is eindelijk beschikbaar! Een paar heerlijke verbeterde bochten maken dit circuit nog toffer dan het al was.

Vol gas over de banking bij de nieuwe arie luyendijk bocht is natuurlijk het hoogtepunt. Dit circuit wil je echt proberen!


VRF1 – Hotlap Silverstone

5,8 kilometer feest in Engeland is de beste manier om dit circuit te omschrijven. Geweldige bochten waaronder de hoge snelheid bochten combinatie Maggotts – Becketts. 
VRF1 – Hotlap Circuit Barcelona-Catalunya

Voor fans van Max Verstappen is dit een memorabel circuit. De eerste overwinning in een Formule 1 auto, en wat een race! Een andere reden om dit circuit te kennen is omdat de teams het gebruiken voor de tests vlak voor het formule 1 seizoen. Duizenden ronden worden er gereden in de nieuwe auto’s. Een van de redenen dat dit circuit gekozen is heeft te maken met de diversiteit aan bochten. Bijna alles zit er in!

VRF1 – Hotlap Nurburgring GP

De meeste circuits hebben bijnamen en zo ook de keuze. ‘De Groene Hel’ klinkt niet als een heel gezellig circuit maar bij VRF1 zijn we zeker fan! Een pittig circuit met 16 bochten maar in onze virtual reality formule 1 race simulator een groot feest!

VRF1 – Hotlap Monza

‘Temple of Speed’ noemt men dit circuit en dat is te begrepen. Enorm hoge snelheden, Lange rechten stukken en enkele korte chicanes. Het is een heerlijk circuit om te rijden met een paar uitdagende bochten. 

VRF1 – Hotlap Brands Hatch

Slechts 13 Formule 1 races op dit circuit met in 1986 de laatste. Het is een snel, technisch en moeilijk circuit maar als je hem door hebt is die fantastisch. Het gevoel van de omlaag lopende rechterbocht (Paddock Hill Bend) met een virtual reality bril op je hoofd is onbeschrijfelijk.

Meer komt er aan!

Het aantal circuits breiden we steeds verder uit. Mis je er een die je echt heel graag wilt racen? Laat het ons weten. 

En… heb je er al zin in? Boek nu je arrangement!